Airbnb kamers en woningen in de gemeente Gilze en Rijen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Gilze en Rijen.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  B&B Boeren Burgers Buitenlui

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Molenschot in Molenschot is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Sonja die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Gilze en Rijen > Molenschot > Molenschot > 5124RM
  Super locatie met veel ++pluspunten

  Deze Airbnb kamer in Hulten in de gemeente Gilze en Rijen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilma En Frans die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Gilze en Rijen > Hulten > Hulten > 5125NB
  Nice house / room in the countryside of Brabant

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Gilze in Gilze is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aagje die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Gilze en Rijen > Gilze > Gilze > 5126HV

  Zaterdag 7 oktober 2017

  De Dependance te Gilze

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Gilze in Gilze is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lars die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 61,00 euro.

  Gilze en Rijen > Gilze > Gilze > 5126CR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gilze en Rijen

  Instellen

  Wijken in Gilze en Rijen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement