Airbnb kamers en woningen in de buurt Dirksland noord

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Dirksland noord.

  Donderdag 12 oktober 2017

  B&B Groenewege: ruime blauwe kamer

  Deze Airbnb kamer in Dirksland-Oud in Dirksland is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter En Angélique die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland noord » 3247CA
  B&B Groenewege: ruime gele kamer

  Deze Airbnb kamer in Dirksland-Oud in Dirksland is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter En Angélique die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland noord » 3247AH
  BB Groenewege: Appartement (enB&B) - welkom!

  Deze Airbnb woning in Dirksland-Oud in Dirksland is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter En Angélique die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland noord » 3247BR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dirksland noord

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?