Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt De Korte Akkeren-Oud

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt De Korte Akkeren-Oud.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Cozy room in house near historic city center

  Deze Airbnb kamer in De Korte Akkeren-Oud in De Korte Akkeren is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Rolf die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 19,00 euro.

  Gouda » De Korte Akkeren » De Korte Akkeren-Oud » 2802NR
  Huis op loopafstand van historisch centrum Gouda

  Dit herenhuis in De Korte Akkeren-Oud in De Korte Akkeren is geschikt voor maximaal 5 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irma die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 62,00 euro.

  Gouda » De Korte Akkeren » De Korte Akkeren-Oud » 2802KP
  Gouda

  Deze Airbnb woning in De Korte Akkeren-Oud in De Korte Akkeren is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nikki die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 31,00 euro.

  Gouda » De Korte Akkeren » De Korte Akkeren-Oud » 2802NP

  Maandag 9 oktober 2017

  Private room in Gouda

  Deze Airbnb kamer in De Korte Akkeren-Oud in De Korte Akkeren is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Frank die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Gouda » De Korte Akkeren » De Korte Akkeren-Oud » 2802CL

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?