Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Groningen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Groningen.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Loge 10 Starview Centre Groningen

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Diet die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Oost » 9711XM
  Nette slaapkamer in het centrum van Groningen.

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Arjan die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Oost » 9711XR
  Room, living room and roof terrace in city center

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Harriet die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 28,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Zuid » 9711NW
  Ruime stadswoning t.o. UMCG loopafstand centrum

  Dit herenhuis in Gorechtbuurt in Oosterparkwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annemiek die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 92,00 euro.

  Groningen » Oosterparkwijk » Gorechtbuurt » 9713HK
  Zeilklipper anno 1889

  Deze boot in Industriebuurt in Oosterpoortwijk is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 16 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Tsjerk Hesling die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 515,00 euro.

  Groningen » Oud-Zuid » De Meeuwen » 9723AM
  Chill out in Groningen, close to Center, Spacious.

  Dit Airbnb appartement in Bloemenbuurt in Oosterparkwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

  Groningen » Oosterparkwijk » Bloemenbuurt » 9713MA
  Pakhuissuite Kleine Butjestraat 3A

  Dit Airbnb appartement in Stadscentrum in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Klaas die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 105,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Noord » 9712GD
  Rooftop studio heart of the city

  Dit Airbnb appartement in Stadscentrum in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henna die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Noord » 9712CE
  Great apartment in the citycenter

  Dit Airbnb appartement in Stadscentrum in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rense die sinds 1 augustus 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Noord » 9712HN
  Apartment Groningen City Centre

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Zico die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Zuid » 9711LC
  beautiful Room Groningen

  Deze Airbnb kamer in De Hoogte in Korrewegwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ami die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 75,00 euro.

  Groningen » Oud-Noord » De Hoogte » 9716GD
  Sunny cosy room

  Deze Airbnb kamer in Oranjebuurt in Oranjewijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gio die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Groningen » Oud-West » Noorderplantsoenbuurt » 9717JJ
  Appartement de Zwarte Kat

  Deze Airbnb kamer in Oost-Indische buurt in Korrewegwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harm die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Groningen » Oud-Noord » Indische buurt » 9715LB
  InspirID's place near Centre/UMCG

  Dit Airbnb appartement in Korrewegbuurt in Korrewegwijk is geschikt voor maximaal 12 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 9 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irmgard die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Groningen » Oud-Noord » Professorenbuurt » 9714BW
  Streetview vlakbij UMCG/Centrum, eigen douche/wc

  Deze Airbnb kamer in Korrewegbuurt in Korrewegwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irmgard die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Groningen » Oud-Noord » Professorenbuurt » 9714BB
  Large house with garden near city center

  Deze Airbnb woning in Oranjebuurt in Oranjewijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Boes die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 144,00 euro.

  Groningen » Oud-West » Noorderplantsoenbuurt » 9717HL
  Private room in centre of Groningen

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mark die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 73,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Oost » 9711XE
  Smaakvolle kamer aan de Herestraat

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joris die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Groningen » Centrum » Binnenstad-Zuid » 9711BM
  Spacious clean apartment near city centre

  Dit Airbnb appartement in Paddepoel-Zuid in Oranjewijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Alex die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 119,00 euro.

  Groningen » Noordwest » Paddepoel-Zuid » 9742NZ
  Spacious floor near city centre

  Deze Airbnb kamer in Selwerd in Oranjewijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paulien die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 33,00 euro.

  Groningen » Noordwest » Selwerd » 9741LP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Groningen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?