Airbnb kamers en woningen in de buurt Vinkhuizen-Noord

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Vinkhuizen-Noord.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Ruime kamer voor 2 personen met balkon

  Deze Airbnb kamer in Vinkhuizen-Noord in Schilders- en Zeeheldenwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alfred die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Groningen > Nieuw-West > Vinkhuizen-Noord > 9743RB

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Private room in a student house

  Deze Airbnb kamer in Vinkhuizen-Noord in Schilders- en Zeeheldenwijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerda die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 10,00 euro.

  Groningen > Nieuw-West > Vinkhuizen-Noord > 9743NH
  Wonderful room in Groningen

  Deze Airbnb kamer in Vinkhuizen-Noord in Schilders- en Zeeheldenwijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dani die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 23,00 euro.

  Groningen > Nieuw-West > Vinkhuizen-Noord > 9743NP
  Appartement Groningen

  Dit Airbnb appartement in Vinkhuizen-Noord in Schilders- en Zeeheldenwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marijn die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 30,00 euro.

  Groningen > Nieuw-West > Vinkhuizen-Noord > 9743NR
  Big room close to Zernike Campus

  Deze Airbnb kamer in Vinkhuizen-Noord in Schilders- en Zeeheldenwijk is geschikt voor maximaal 1 gast. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Leonard die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Groningen > Nieuw-West > Vinkhuizen-Noord > 9743LK
  Ruime kamer met uitzicht op de stad

  Deze Airbnb kamer in Vinkhuizen-Noord in Schilders- en Zeeheldenwijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alfred die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 13,00 euro.

  Groningen > Nieuw-West > Vinkhuizen-Noord > 9743PW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Vinkhuizen-Noord

  Instellen

  Meer nieuws in Vinkhuizen-Noord

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement