Airbnb kamers en woningen in de buurt Beijum-West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Beijum-West.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Ruime lichte kamer, bushalte nabij

  Deze Airbnb kamer in Beijum-West in Noorddijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Madocus die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Groningen > Noordoost > Beijum-West > 9737KD
  Groene Gras Kamer

  Deze Airbnb kamer in Beijum-West in Noorddijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Tineke die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Groningen > Noordoost > Beijum-West > 9737NL
  CTV online tv europe

  Deze Airbnb kamer in Beijum-West in Noorddijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pw die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 16,00 euro.

  Groningen > Noordoost > Beijum-West > 9737ME
  private room for one, two or three persons

  Deze Airbnb kamer in Beijum-West in Noorddijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Femke2vandijk@Gmail.Com die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Groningen > Noordoost > Beijum-West > 9737MH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Beijum-West

  Instellen

  Meer nieuws in Beijum-West

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement