Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Haarlem

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Haarlem.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  sfeervol huis met tuin a/h water

  Deze Airbnb woning in Vondelkwartier in Oud Schoten en Spaarndam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleen die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Haarlem » Vondelkwartier » Van der Aart sportpark » 2026ZM
  Big, Cosy House near center Haarlem

  Deze Airbnb woning in Kleine Hout in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Welgelegen » 2012CH
  Characteristic family house in centre of Haarlem

  Dit herenhuis in Kleine Hout in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefan die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 103,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Welgelegen » 2012JD
  Mooi appartement met uitzicht in het mooie Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Planetenwijk in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sandra die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Haarlem » Te Zaanenkwartier » Planetenbuurt » 2024EP
  The beautiful few

  Dit Airbnb appartement in Europawijk in Schalkwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Madelon die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 75,00 euro.

  Haarlem » Europawijk » Kruidenbuurt » 2034LH
  Appartement Haarlem / met uitzicht

  Dit Airbnb appartement in Europawijk in Schalkwijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kevin die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Haarlem » Europawijk » Kruidenbuurt » 2034PA
  Friendly vintage style house with garden

  Deze Airbnb woning in Europawijk in Schalkwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Babette die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Haarlem » Europawijk » Kruidenbuurt » 2034MT
  Top Family house 'Amsterdam at sea'

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Milou die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 247,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013GA
  Swedish large oriental double room

  Deze Airbnb kamer in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carina die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013EG
  GOG Haarlem Cozy Lofts G, Amsterdam (15min)

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mina die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011XN
  Private room center Haarlem also near Amsterdam !

  Deze Airbnb kamer in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Good Place die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PJ
  Ruime stadsvilla met tuin bij Amsterdam en strand

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-West in Duinwijk is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Sabine die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 201,00 euro.

  Haarlem » Duinwijk » Bloemenbuurt » 2015BH
  Romantische kamer Centrum Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door S. die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Koninginnebuurt » 2012DT
  Spacious Apartment Schermerstraat

  Dit Airbnb appartement in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013ET
  Luxury Familyhouse for 6 persons Iordenstraat

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 154,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Koninginnebuurt » 2012EL
  Sandberg Family Garden Residence (3 bedrooms)

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 163,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BP
  Relaxed Slapen-Appartement Pieter Teyler -45m2, 4p

  Dit boetiekhotel in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erik die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit boetiekhotel is 162,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Binnenstad » 2011NV
  Relaxed Slapen - Appartement Tulp (80m2, 4p.)

  Dit boetiekhotel in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erik die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit boetiekhotel is 183,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Binnenstad » 2011NT
  Romantische 2KSuite Centrum Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door S. die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Koninginnebuurt » 2012DS
  A Beautiful authentic home, near AMS

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlena&Michel die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 76,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013XM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haarlem

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?