Airbnb kamers en woningen in de wijk Amsterdamsewijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Amsterdamsewijk.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Clean and spacious home in Haarlem.

  Deze Airbnb woning in Potgieterbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Silvia die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 134,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Potgieterbuurt > 2032VR
  Luxueus app. in centrum van Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dennis & Isabelle die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Oude Amsterdamsebuurt > 2032JA
  Light & Comfy Apartment near centre Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jamie die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Oude Amsterdamsebuurt > 2032PE
  Bright modern apartment close to Haarlem centre

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Oude Amsterdamsebuurt > 2032RG
  Apartment with free parking in Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Potgieterbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maarten die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Potgieterbuurt > 2032LT
  Apartment nearby city centre

  Dit Airbnb appartement in Van Zeggelenbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vincent die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Van Zeggelenbuurt > 2032GB
  Light trendy appt in Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Potgieterbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Potgieterbuurt > 2032GK
  Haarlem (near Amsterdam) has it all!

  Dit Airbnb appartement in Van Zeggelenbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kirs die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Cremerbuurt > 2032KB
  Nice room in Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roxana Maria die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Oude Amsterdamsebuurt > 2032PJ
  AMSTERDAM DANCE EVENT Apt in Haarlem Free Parking

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Richard die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Oude Amsterdamsebuurt > 2032NE
  Knus huisje in het mooie Haarlem

  Deze Airbnb woning in Potgieterbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Baudien die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 73,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Potgieterbuurt > 2032EG
  Spacious family home in Haarlem with 3 bedrooms

  Deze Airbnb woning in Potgieterbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sophia die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 163,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Potgieterbuurt > 2032MC
  Large double bedroom with private bathroom.

  Deze Airbnb kamer in Potgieterbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Silvia die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 73,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Potgieterbuurt > 2032LR
  Mooie, lichte stadswoning met groene tuin!

  Dit herenhuis in Van Zeggelenbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Astrid die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 122,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Van Zeggelenbuurt > 2032KS
  Beatiful house for four persons

  Deze Airbnb woning in Potgieterbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karin die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Haarlem > Amsterdamsewijk > Potgieterbuurt > 2032VP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdamsewijk

  Instellen

  Buurten in Amsterdamsewijk

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement