Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Oude Amsterdamsebuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oude Amsterdamsebuurt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Luxueus app. in centrum van Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dennis & Isabelle die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032JA
  Bright modern apartment close to Haarlem centre

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032RG
  Light & Comfy Apartment near centre Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jamie die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032PE
  AMSTERDAM DANCE EVENT Apt in Haarlem Free Parking

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Richard die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032NE
  Nice room in Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roxana Maria die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032PJ
  Beautiful 4p house,Haarlem,Amsterdam, beach,nature

  Deze Airbnb woning in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Miranda die sinds 1 maart 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 108,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032PE
  Comfortable apartment & roofterrace

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maurice die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 81,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032PN

  Dinsdag 10 oktober 2017

  City centre Haarlem + roof terrace !!

  Deze Airbnb woning in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lars die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 165,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032PW
  Beautiful apartment in Haarlem city

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inez & Daan die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032NS

  Maandag 9 oktober 2017

  Top apartement in centrum met tuin!

  Dit Airbnb appartement in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne-Martin die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032RW
  Big private room in beautiful Haarlem!

  Deze Airbnb kamer in Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Tessa die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 68,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032PT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oude Amsterdamsebuurt

  Instellen

  Buurten in Amsterdamsewijk

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?