Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Van Zeggelenbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Van Zeggelenbuurt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Apartment nearby city centre

  Dit Airbnb appartement in Van Zeggelenbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vincent die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Van Zeggelenbuurt » 2032GB
  Mooie, lichte stadswoning met groene tuin!

  Dit herenhuis in Van Zeggelenbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Astrid die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 122,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Van Zeggelenbuurt » 2032KS
  Charming and elegant house

  Deze Airbnb woning in Van Zeggelenbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Petra & Robert die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 119,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Van Zeggelenbuurt » 2032KT

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Perfect appartement city center

  Dit Airbnb appartement in Van Zeggelenbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Magel die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Van Zeggelenbuurt » 2032VV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Van Zeggelenbuurt

  Instellen

  Buurten in Amsterdamsewijk

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?