Airbnb kamers en woningen in de buurt Bosch en Vaart

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Bosch en Vaart.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Lovely fam. home close to Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Brechje die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012MX
  Family house Haarlem near Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Renate die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 149,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012ME
  Lovely 19th century house, Haarlem

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Hadewijch die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 201,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012LP
  Large Family House in Haarlem (near the Beach)

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Rogier die sinds 1 april 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 175,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012LH
  Nice Family Home near Beach & A'dam

  Dit herenhuis in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacques die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 258,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012LG
  Gezellig gezinshuis met fietsen.

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Lucie die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 108,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012MC
  Pleasant family home in Haarlem

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Lorien die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012MA
  Beautiful mansion near beach/A'dam

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 maart 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 258,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012MC
  Studio close to Amsterdam and Beach

  Dit Airbnb appartement in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edgar die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012LS
  Family house with big garden, near city and beach

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marije die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012JS
  Classical 6p Family town house

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Anniek die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 160,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012LP
  Traditional Dutch Mansion near Amsterdam

  Dit herenhuis in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Margret die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 196,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012MR
  Large Townhouse near Beach & Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Cecile die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 226,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012KK
  LOVELY 9 FAMILY TOWNHOUSE

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 9 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marjolein die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 290,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012KP
  Superhuis voor gezin vlakbij centrum en zee

  Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Arthur die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 134,00 euro.

  Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Bosch en Vaart > 2012MA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bosch en Vaart

  Instellen

  Buurten in Haarlemmerhoutkwartier

  Meer nieuws in Bosch en Vaart

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement