Airbnb kamers en woningen in de buurt Bosch en Vaart

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Bosch en Vaart.

Vrijdag 13 oktober 2017

Lovely fam. home close to Amsterdam

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Brechje die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

Lovely 19th century house, Haarlem

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Hadewijch die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 201,00 euro.

Large Family House in Haarlem (near the Beach)

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Rogier die sinds 1 april 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 175,00 euro.

Family house Haarlem near Amsterdam

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Renate die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 149,00 euro.

Nice Family Home near Beach & A'dam

Dit herenhuis in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacques die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 258,00 euro.

Pleasant family home in Haarlem

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Lorien die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

Beautiful mansion near beach/A'dam

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 maart 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 258,00 euro.

Gezellig gezinshuis met fietsen.

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Lucie die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 108,00 euro.

Family house with big garden, near city and beach

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marije die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

Studio close to Amsterdam and Beach

Dit Airbnb appartement in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edgar die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

Classical 6p Family town house

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Anniek die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 160,00 euro.

Traditional Dutch Mansion near Amsterdam

Dit herenhuis in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Margret die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 196,00 euro.

Large Townhouse near Beach & Amsterdam

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Cecile die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 226,00 euro.

Groot gezinshuis in gewilde buurt in Haarlem

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marije die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 180,00 euro.

LOVELY 9 FAMILY TOWNHOUSE

Deze Airbnb woning in Koninginnebuurt in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 9 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marjolein die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 290,00 euro.

Buurten in Haarlemmerhoutkwartier

Meer nieuws in Bosch en Vaart

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Haarlem

Flitser Houtplein, Haarlem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 16:22 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement