Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Florapark

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Florapark.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Design home in city park close to Amsterdam

  Deze Airbnb villa in Den Hout in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Kim die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 240,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Florapark » 2012JK
  Monumental family house near city center (240 m2)

  Dit herenhuis in Den Hout in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 232,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Florapark » 2012HZ
  Apartment near centre of Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Den Hout in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Danny die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Florapark » 2012JZ
  Smashing family apartment!

  Dit Airbnb appartement in Den Hout in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 201,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Florapark » 2012HK

  Maandag 9 oktober 2017

  Artistic nature studio

  Deze Airbnb kamer in Den Hout in Haarlemmerhoutkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yamila die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Florapark » 2012JK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Florapark

  Instellen

  Buurten in Haarlemmerhoutkwartier

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?