Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Heiliglanden

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Heiliglanden.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Design apartment Haarlem centre with roof terrace.

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Deb die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 139,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SJ
  ELEGANT APARTMENT IN HAARLEM CENTER

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Luis die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 119,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011EB
  ruim stoer huis in historisch centrum van Haarlem

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Ceciel En Floris die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 108,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011ES
  Beautiful listed Property in Centre Haarlem

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ed die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 190,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SH

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Spacious, stylish house in Haarlem city centre!

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Liza die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 155,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011ES

  Maandag 9 oktober 2017

  Citycentre location

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mariska die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 206,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011CA
  Great apartment in downtown Haarlem

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Crip die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 98,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SJ
  The Cosmo Apt.

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pablo die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 84,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011EA
  Waterfront view family house in heart of Haarlem

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nicolien die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 139,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011DX
  Cozy apartment, centre Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Malou die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011DR
  Familyhouse in lovely Haarlem (beach, Amsterdam)

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Petra die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 102,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011EN
  Charming house in the historical centre of Haarlem

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem En Vonnie die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 89,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011DT
  Modern private room with a loft bed

  Deze Airbnb kamer in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Patrick die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 38,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011DV
  Midden in de stad en zó stil... Studio-Koning B&B

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marjan die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 108,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011DV
  Monumental city center house

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Taco die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011EP
  Beautiful studio in Haarlem city centre

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wybren die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011GV
  Charming 17th century City Center House in Haarlem

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Daniek die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 77,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011EV
  Spacious and cozy room near center

  Deze Airbnb kamer in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ana & Carlos die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011CB
  Slapen in ruime fotostudio in hartje Haarlem

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke & Rico die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 98,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011ET
  Cozy room, City center Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irmy die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 58,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011DT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heiliglanden

  Instellen

  Buurten in Oude Stad

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?