Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Vijfhoek

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Vijfhoek.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  GOG Haarlem Cozy Lofts G, Amsterdam (15min)

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mina die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011XN
  Studio Apartment Haarlem Centre 2p.

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZT
  Big Old Town House - 3 Bedrooms - 2 Bathrooms

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Guy & Ann die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 232,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZS
  Quirky Character Town House Centre

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Clari die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZL
  WHS Cozy Loft in Historic Haarlem Center

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mina die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 63,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VW
  Charming apartment Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZS
  Stylish house in old centre

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joshua die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VL
  Family house center Haarlem (near Amsterdam/beach)

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Karin die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 139,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VP
  HAARLEM CENTER APARTMENT

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Brice die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VG
  Stylish studio near A'dam & beach!

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kim-Madeleine die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 45,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VR
  Cute & cosy house in city center

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 134,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011XK
  Spacious apartment in Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sabrina die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011WE
  Real Golden Age jewel near beach & A'dam

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nouchka die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZK
  Quiet home in the heart of the city

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Sasja die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 258,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZJ
  Authentic apartment -Haarlem centr

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myriam die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011XM
  Luxurious cosy apartment in the heart of Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tim die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 168,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011GB
  Lovely 100year old house in City Center

  Dit herenhuis in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Koen & Linda die sinds 1 februari 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 225,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VR
  Nice house in the old center of Haarlem

  Deze Airbnb woning in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Carolien die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 190,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZA
  Modern apartment Vijfhoek Haarlem center

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wouter die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011XJ
  City Centre Beautiful apartment (115m2)

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Oude stad is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ezra die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Vijfhoek

  Instellen

  Buurten in Oude Stad

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?