Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Kruistochtbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Kruistochtbuurt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy house close to centre Haarlem

  Deze Airbnb woning in Slachthuisbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Judith die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Haarlem » Slachthuiswijk » Kruistochtbuurt » 2033GJ
  Idyllic spacious appmnt with garden

  Dit Airbnb appartement in Slachthuisbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marleen die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 123,00 euro.

  Haarlem » Slachthuiswijk » Kruistochtbuurt » 2033JC
  Great house, Haarlem city

  Deze Airbnb woning in Slachthuisbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vere die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 108,00 euro.

  Haarlem » Slachthuiswijk » Kruistochtbuurt » 2033EK
  Bedroom for rent 2 beds 200cm x90cm

  Deze Airbnb kamer in Slachthuisbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Berend die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Haarlem » Slachthuiswijk » Kruistochtbuurt » 2033DB
  Modern apartment, 5 minutes walking to city center

  Dit Airbnb appartement in Slachthuisbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thea die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Haarlem » Slachthuiswijk » Kruistochtbuurt » 2033EJ

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Fijne ruime woning op loopafstand tot centrum

  Dit herenhuis in Slachthuisbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Brecht die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 98,00 euro.

  Haarlem » Slachthuiswijk » Kruistochtbuurt » 2033JH

  Maandag 9 oktober 2017

  Comfortable apartment on the river Spaarne

  Dit Airbnb appartement in Slachthuisbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Haarlem » Slachthuiswijk » Kruistochtbuurt » 2033JH
  Appartment with garden in the center of Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Slachthuisbuurt in Haarlem-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Eva die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Haarlem » Slachthuiswijk » Kruistochtbuurt » 2033EK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kruistochtbuurt

  Instellen

  Buurten in Slachthuiswijk

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?