Airbnb kamers en woningen in de buurt Sinnevelt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Sinnevelt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cozy house with sunny garden

  Deze Airbnb woning in Sinnevelt in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Mikel die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Haarlem > Te Zaanenkwartier > Sinnevelt > 2024EN

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Sunny and cozy apartment

  Dit Airbnb appartement in Sinnevelt in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tala die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Haarlem > Te Zaanenkwartier > Sinnevelt > 2024HT
  Birdy Bright - Relax & Revitalize

  Deze Airbnb kamer in Sinnevelt in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Athalie die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Haarlem > Te Zaanenkwartier > Sinnevelt > 2024KC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sinnevelt

  Instellen

  Buurten in Te Zaanenkwartier

  Meer nieuws in Sinnevelt

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement