Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Sterrenbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Sterrenbuurt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy and bright family house in Haarlem

  Deze Airbnb woning in Planetenwijk in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Federica die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 175,00 euro.

  Haarlem » Te Zaanenkwartier » Sterrenbuurt » 2024ZD
  Tastefull double story 2 bedroom appartment/house

  Dit herenhuis in Planetenwijk in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eric die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 103,00 euro.

  Haarlem » Te Zaanenkwartier » Sterrenbuurt » 2024TA
  Familyhome in Haarlem with huge garden near beach!

  Deze Airbnb woning in Planetenwijk in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ralph En Leonie die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Te Zaanenkwartier » Sterrenbuurt » 2024RP
  Light and central family house

  Deze Airbnb woning in Planetenwijk in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Te Zaanenkwartier » Sterrenbuurt » 2024RS

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Klein maar fijn! Kindproof!

  Dit herenhuis in Planetenwijk in Ter Kleef en Te Zaanen is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lenneke die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 83,00 euro.

  Haarlem » Te Zaanenkwartier » Sterrenbuurt » 2024RE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sterrenbuurt

  Instellen

  Buurten in Te Zaanenkwartier

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?