Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Zijlwegkwartier

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Zijlwegkwartier.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Top Family house 'Amsterdam at sea'

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Milou die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 247,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013GA
  Swedish large oriental double room

  Deze Airbnb kamer in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carina die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013EG
  Private room center Haarlem also near Amsterdam !

  Deze Airbnb kamer in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Good Place die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PJ
  Spacious Apartment Schermerstraat

  Dit Airbnb appartement in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013ET
  Sandberg Family Garden Residence (3 bedrooms)

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 163,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BP
  A Beautiful authentic home, near AMS

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlena&Michel die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 76,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013XM
  lovely home in city centre Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Bregje die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013SN
  Apartment near Amsterdam and beach

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Simone die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PN
  Appartement met zonnig terras

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Josien die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013RM
  Gezellig 19de eeuws stadshuisje

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christiaan die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013RM
  Haarlem, duinen, strand en zee!

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jaap die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013DM
  Characteristic canalhouse for family in center

  Dit Airbnb appartement in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heidi die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 123,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013ES
  Stylish 2BDR in Haarlem city centre

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thijs die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 114,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013VP
  Ruim & licht appartement in Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floris die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013ZE
  Spacious 2 floor apartment with sunny terrace

  Dit herenhuis in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorinde die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 128,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013XK
  Familyhouse near centre of Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Floor die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 154,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013WS
  Cosy house near Amsterdam and beach

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jennifer die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 139,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013WG
  Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ypke die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 122,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013RN
  Gorgeous bright and sunny house with 50m backyard

  Dit herenhuis in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Veronique die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 101,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PJ
  Luxurious family home close to the city and beach

  Dit herenhuis in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorrit die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 139,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013XB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zijlwegkwartier

  Instellen

  Buurten in Zijlwegkwartier

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?