Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Garenkokerskwartier

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Garenkokerskwartier.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Sandberg Family Garden Residence (3 bedrooms)

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 163,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BP
  4p apartment - Relaxed slapen

  Deze Airbnb kamer in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erik die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 151,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AW
  Large family home +garden close to Amsterdam&beach

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Carolijn die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 196,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BL
  Family house city center near beach

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AW
  Familyhome near Amsterdam and beach

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Melanie die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AP
  City house with a view!

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Albertine die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BA
  Lovely family house in city center

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Job die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 386,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AN
  Beautiful house near Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Ton die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 165,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AV
  Sfeervol herenhuis aan de Singel in Haarlem

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Johan & Wilma die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 226,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AS
  Haarlem: Old Chocolate Factory appartment

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 93,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BK
  Stadswoning met tuin - Centrum Haarlem

  Dit herenhuis in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 123,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BV

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Entire house - city center & beach

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Veer die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 180,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BA
  Cozy bed- & living room near centre of Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door John die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BS

  Maandag 9 oktober 2017

  Bijna centrum, benedenwoning met heerlijk tuin

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marion die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AK
  City center Haarlem appartment

  Dit Airbnb appartement in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Barry die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 70,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BZ
  No car needed walk to the town and train,bikes inc

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Liesbeth die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 133,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013BC
  Swedish large bright double room

  Deze Airbnb kamer in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carina die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 92,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013DE
  Etage bij het centrum van Haarlem, ontbijt + fiets

  Deze Airbnb kamer in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door John die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 43,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Garenkokerskwartier

  Instellen

  Buurten in Zijlwegkwartier

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?