Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Hasselaersbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Hasselaersbuurt.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Spacious Apartment Schermerstraat

  Dit Airbnb appartement in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013ET
  Swedish large oriental double room

  Deze Airbnb kamer in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carina die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013EG
  Top Family house 'Amsterdam at sea'

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Milou die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 247,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013GA
  Haarlem, duinen, strand en zee!

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jaap die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013DM
  Characteristic canalhouse for family in center

  Dit Airbnb appartement in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heidi die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 123,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013ES
  Roosveld Spacious Apartment

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels En Viv (Welcome Back) die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 119,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013DK
  Lovely familyhome, close to city & beach

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marije die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013GK

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Centrum Haarlem

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bianca die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013ED
  AMAZING APARTMENT in the heart of the centre

  Deze loft in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roos die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 112,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013EL

  Maandag 9 oktober 2017

  J&J Haarlem | City Centre | Beach

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Josette die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013EJ
  Spacious, stylish house in Haarlem

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marc die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013DR
  Charmy city centre

  Dit Airbnb appartement in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jose die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013DN
  Perfect Rooftop Appartment (14 min to Amsterdam)

  Deze Airbnb woning in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Daniel die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013DN
  Sunny, cosy private room, Mansion Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Milou die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013GC
  bedandbreakfastdorienhaarlem

  Dit herenhuis in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorien die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 98,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013ET
  Ruime familiekamer en suite bij centrum en strand!

  Dit herenhuis in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tess die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 119,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013EJ
  Cosy Apartment. Two free bikes and free parking.

  Dit herenhuis in Zijlweg-Oost in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roos die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 83,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013DN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hasselaersbuurt

  Instellen

  Buurten in Zijlwegkwartier

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?