Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Leidsebuurt-oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Leidsebuurt-oost.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Familyhouse near centre of Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Floor die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 154,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013WS
  Spacious 2 floor apartment with sunny terrace

  Dit herenhuis in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorinde die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 128,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013XK
  Sunny home Haarlem City Center

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Femke die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013PV
  Luxurious family home close to the city and beach

  Dit herenhuis in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorrit die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 139,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013XB
  Cosy house near Amsterdam and beach

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jennifer die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 139,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013WG
  Cosy house near historical center and beach

  Dit herenhuis in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mark die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 103,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013RE

  Maandag 9 oktober 2017

  Prachtige Stadswoning in het centrum van Haarlem

  Dit herenhuis in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ray die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 103,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013RG
  Stunning house in Haarlem, close to the beach!

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013SG
  Apartment in the centre of Haarlem with garden!

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lisette die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013VA
  Double Room Central Haarlem with FREE Parking

  Deze Airbnb kamer in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013HB
  cosy apartment near city & beach

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sandra die sinds 1 maart 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013PW
  Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joost die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013SH
  Private Garden House in Haarlem center

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jill die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013PV
  B Nice complete decorated room city centre Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlena&Michel die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 48,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013WS
  Lovely City House - 2 Bedrooms - Amazing Terrace

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christian-Michael die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 83,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013SC
  Modern woonhuis hartje Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Andre die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 86,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013XE
  Relax modern B&B + roof terrace

  Deze Airbnb kamer in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elies die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013SV
  Spacious apartment 5 min from city center Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karin die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 83,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013ZC
  Loft room in historic Canal House, great location

  Deze Airbnb kamer in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Aukje die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 66,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013XK

  Zaterdag 7 oktober 2017

  C Complete decorated room, city centre Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlena&Michel die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-oost » 2013ZD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leidsebuurt-oost

  Instellen

  Buurten in Zijlwegkwartier

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?