Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Leidsebuurt-west

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Leidsebuurt-west.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Private room center Haarlem also near Amsterdam !

  Deze Airbnb kamer in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Good Place die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PJ
  A Beautiful authentic home, near AMS

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlena&Michel die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 76,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013XM
  Appartement met zonnig terras

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Josien die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013RM
  Apartment near Amsterdam and beach

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Simone die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PN
  lovely home in city centre Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Bregje die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013SN
  Gezellig 19de eeuws stadshuisje

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christiaan die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013RM
  Ruim & licht appartement in Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floris die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013ZE
  Stylish 2BDR in Haarlem city centre

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thijs die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 114,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013VP
  Family house in city centre

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maxe die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 205,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PS
  Gorgeous bright and sunny house with 50m backyard

  Dit herenhuis in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Veronique die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 101,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PJ
  Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ypke die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 122,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013RN
  Heerlijk gezinshuis nabij centrum van Haarlem! (4)

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Claudia die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013TD
  welcome to my jungle

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hiltje die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 128,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013RB
  Two bedroom apartment city centre Haarlem

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlena&Michel die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013XM

  Maandag 9 oktober 2017

  Large Haarlem home close to beach & city center

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pieter & Caroline die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013RT
  Complete house with amazing garden!

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Werner die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PB
  Stylish, light and spacious home in Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mari die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 134,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013WP
  Haarlem

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Silvester die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 258,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013TA
  Cozy home nearby Haarlem centre

  Dit Airbnb appartement in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Senne die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013PS
  Wonderfull house close to city centre and beach!

  Deze Airbnb woning in Leidsebuurt in Spoorbaan Leiden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michiel die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Leidsebuurt-west » 2013WK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leidsebuurt-west

  Instellen

  Buurten in Zijlwegkwartier

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?