Airbnb kamers en woningen in de gemeente Haarlemmermeer

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Haarlemmermeer.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Apartment with garden entrance.

  Deze Airbnb woning in Vijfhuizen in Vijfhuizen en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pieter die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Haarlemmermeer > Vijfhuizen > Vijfhuizen > 2141VB
  Familyhome next to Amsterdam with free parking

  Deze Airbnb woning in Badhoevedorp Noordwest in Badhoevedorp en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marjolein die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 99,00 euro.

  Haarlemmermeer > Badhoevedorp > Badhoevedorp Noordwest > 1171MV
  Sleeping in The Dutch Flower City

  Deze Airbnb kamer in Lisserbroek in de gemeente Haarlemmermeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joris die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 73,00 euro.

  Haarlemmermeer > Lisserbroek > Lisserbroek > 2165AH
  Central and comfy, spacious bedroom

  Deze Airbnb kamer in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep en omgeving is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Laila die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep > Nieuw-Vennep Getsewoud Zuid > 2151NN

  Donderdag 12 oktober 2017

  Central located House Pilots choice

  Deze Airbnb woning in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alexander die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 102,00 euro.

  Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep > Nieuw-Vennep Getsewoud Zuid > 2151JJ
  Family house with big garden near sea & amsterdam

  Deze Airbnb woning in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep en omgeving is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 179,00 euro.

  Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep > Nieuw-Vennep West > 2151CD
  2 rooms available in large house

  Deze Airbnb kamer in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep en omgeving is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep > Nieuw-Vennep West > 2151BL
  Boomgaard boerderij nabij keukenhof

  Deze Airbnb woning in Lisserbroek Omgeving in Lisserbroek is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Florian die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 283,00 euro.

  Haarlemmermeer > Lisserbroek > Lisserbroek Omgeving > 2165AS
  Furnished Apartmen free parking!

  Dit Airbnb appartement in Zwanenburg Zuidwest in Zwanenburg en omgeving is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monika die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 58,00 euro.

  Haarlemmermeer > Zwanenburg > Zwanenburg Zuidwest > 1161TL
  Tussen Amsterdam en Haarlem prive kamer 4

  Deze Airbnb kamer in Vijfhuizen Nieuwe Brug in Vijfhuizen en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Haarlemmermeer > Vijfhuizen > Vijhuizen Nieuwebrug > 2141BK
  Tussen Amsterdam en Haarlem ruime,prive kamer 2

  Deze Airbnb kamer in Vijfhuizen Nieuwe Brug in Vijfhuizen en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Haarlemmermeer > Vijfhuizen > Vijhuizen Nieuwebrug > 2141BK
  Tussen Amsterdam en Haarlem. ruime,prive kamer 1

  Deze Airbnb kamer in Vijfhuizen Nieuwe Brug in Vijfhuizen en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Haarlemmermeer > Vijfhuizen > Vijhuizen Nieuwebrug > 2141BK
  Home near Amsterdam and Haarlem.

  Deze chalet in Vijfhuizen Nieuwe Brug in Vijfhuizen en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 66,00 euro.

  Haarlemmermeer > Vijfhuizen > Vijhuizen Nieuwebrug > 2141BL
  Rural cottage between Amsterdam - Haarlem + boat

  Deze Airbnb villa in Vijfhuizen Nieuwe Brug in Vijfhuizen en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karijn die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 103,00 euro.

  Haarlemmermeer > Vijfhuizen > Vijhuizen Nieuwebrug > 2141BJ
  Tussen Amsterdam en Haarlem prive kamer 3

  Deze Airbnb kamer in Vijfhuizen Nieuwe Brug in Vijfhuizen en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Haarlemmermeer > Vijfhuizen > Vijhuizen Nieuwebrug > 2141BK

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement