Airbnb kamers en woningen in de buurt Badhoevedorp Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Badhoevedorp Oost.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Amsterdam Happy Few

  Dit Airbnb appartement in Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Josi die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Haarlemmermeer » Badhoevedorp » Badhoevedorp Oost » 1171HD
  Romantic and spacious family home

  Deze Airbnb woning in Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp en omgeving is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tim & Tanja die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Haarlemmermeer » Badhoevedorp » Badhoevedorp Oost » 1171HT
  Charming and well decorated house.

  Deze Airbnb woning in Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp en omgeving is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Haarlemmermeer » Badhoevedorp » Badhoevedorp Oost » 1171EH
  Charming villa near Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp en omgeving is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door St├ęphanie die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 180,00 euro.

  Haarlemmermeer » Badhoevedorp » Badhoevedorp Oost » 1171EX
  Large Family House incl 1 bike and free car park

  Deze Airbnb woning in Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Henny die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 102,00 euro.

  Haarlemmermeer » Badhoevedorp » Badhoevedorp Oost » 1171HP
  Free Airport pick-up, Comfort room incl. breakfast

  Deze Airbnb kamer in Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Arthur En Mieke die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 80,00 euro.

  Haarlemmermeer » Badhoevedorp » Badhoevedorp Oost » 1171HN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Badhoevedorp Oost

  Instellen

  Buurten in Badhoevedorp

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?