Airbnb kamers en woningen in de wijk Hoofddorp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Hoofddorp.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Spacious house nearby Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Patrick die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 124,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Floriande West > 2134XW

  Maandag 9 oktober 2017

  Nice room Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wim die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 111,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Oost > 2132KE
  Nice bed close to Amsterdam airport

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Bornholm Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jimmy die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 35,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Bornholm Oost > 2133EM

  Zaterdag 7 oktober 2017

  FREE PARKING, YOUR LUXE,COMFORTABEL&LOVELY APARTM

  Dit Airbnb appartement in Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Angie die sinds 1 mei 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 334,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Floriande West > 2134XN
  Knusse kamer vlakbij Schiphol / A'dam

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Overbos Zuid in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tam And Coco'S Place die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Overbos Zuid > 2134GB
  Loft aan de rand van Hoofddorp/nabij Schiphol

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Danielle die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 75,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Floriande West > 2134XM
  Nice spacious rooms with sofa

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 7 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floriande Bed & Breakfast die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 55,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Floriande West > 2134WV

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Hoofddorp, CAE, near Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Zuid in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door M die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Zuid > 2132ZN
  Private room close to Schiphol/Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Toolenburg Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marit die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Toolenburg Oost > 2135JH
  Simple room in nice house!

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Bornholm West in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Benny die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Bornholm West > 2133GA
  Family home close to Airport

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Toolenburg West in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jolanda die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 43,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Toolenburg West > 2135AW
  2 kilometer from CAE

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Overbos Zuid in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Christine die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Overbos Zuid > 2134LH
  near Amsterdam, airport and Haarlem

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Overbos Zuid in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christine die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Overbos Zuid > 2134LK
  Cheap room for 1 or 2 or 3 persons

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wim die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Oost > 2132KE
  Nice home close to A'dam & Schiphol

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Toolenburg West in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jolanda die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 43,00 euro.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Toolenburg West > 2135AW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoofddorp

  Instellen

  Buurten in Hoofddorp

  Meer nieuws in Hoofddorp

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement