Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Hoofddorp Bornholm Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Hoofddorp Bornholm Oost.

  Maandag 9 oktober 2017

  Nice bed close to Amsterdam airport

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Bornholm Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jimmy die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 35,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Bornholm Oost » 2133EM

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Lovely apt. near Schiphol & A'dam

  Dit Airbnb appartement in Hoofddorp Bornholm Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn & Anne-Lotte die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 51,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Bornholm Oost » 2133DV
  Amsterdam airport apartment 2 bdrm

  Dit Airbnb appartement in Hoofddorp Bornholm Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Keith die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 68,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Bornholm Oost » 2133DK
  Nice house in Hoofddorp, close to airport/A'dam

  Deze Airbnb woning in Hoofddorp Bornholm Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wendalien die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 74,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Bornholm Oost » 2131MK
  Familyhouse 20 min. from Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Hoofddorp Bornholm Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charissa die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 81,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Bornholm Oost » 2133EG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoofddorp Bornholm Oost

  Instellen

  Buurten in Hoofddorp

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?