Airbnb kamers en woningen in de buurt Hoofddorp Graan voor Visch

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Hoofddorp Graan voor Visch.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  cozy room 22m in the HOUSE, Wi-Fi, garden

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Graan voor Visch in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Malinka die sinds 1 augustus 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Graan voor Visch » 2132ET
  Charmant tuinhuis vlakbij Schiphol

  Deze Airbnb woning in Hoofddorp Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marc & Maarten die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Graan voor Visch » 2132XE
  15mins to airport, 20mins to Amsterdam, cosy room

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Graan voor Visch in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Xin&Jing die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Graan voor Visch » 2132ZL
  Big Room, Wi-Fi, Garden

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Graan voor Visch in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Malinka die sinds 1 augustus 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Graan voor Visch » 2132ET
  Modern/Luxery Apartment close to Schiphol airport

  Dit Airbnb appartement in Hoofddorp Oost in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stephan die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Graan voor Visch » 2132XE
  Luxe etage met Netflix nabij AMSTERDAM & SCHIPHOL

  Deze Airbnb kamer in Hoofddorp Graan voor Visch in Hoofddorp en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edwin die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 69,00 euro.

  Haarlemmermeer » Hoofddorp » Hoofddorp Graan voor Visch » 2132VW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoofddorp Graan voor Visch

  Instellen

  Buurten in Hoofddorp

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?