Airbnb kamers en woningen in de buurt Nieuw-Vennep West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Nieuw-Vennep West.

  Donderdag 12 oktober 2017

  2 rooms available in large house

  Deze Airbnb kamer in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep en omgeving is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Haarlemmermeer » Nieuw-Vennep » Nieuw-Vennep West » 2151BL
  Family house with big garden near sea & amsterdam

  Deze Airbnb woning in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep en omgeving is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 179,00 euro.

  Haarlemmermeer » Nieuw-Vennep » Nieuw-Vennep West » 2151CD

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Charming blue room near SchipholAirport, Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans En Aly die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Haarlemmermeer » Nieuw-Vennep » Nieuw-Vennep West » 2151CM

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Charming green room near SchipholAirport,Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans En Aly die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Haarlemmermeer » Nieuw-Vennep » Nieuw-Vennep West » 2151AS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuw-Vennep West

  Instellen

  Buurten in Nieuw-Vennep

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?