Airbnb kamers en woningen in de gemeente Hattem

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Hattem.

  Donderdag 12 oktober 2017

  country house

  Deze Airbnb woning in Ten oosten van Apeldoornseweg in Hattem is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Xander die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 150,00 euro.

  Hattem > Hattem > Ten oosten van Apeldoornseweg > 8051AV

  Zondag 8 oktober 2017

  landhuis

  Deze Airbnb villa in Ten oosten van Apeldoornseweg in Hattem is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Xander die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 155,00 euro.

  Hattem > Hattem > Ten oosten van Apeldoornseweg > 8051AV
  Droomhuis aan bosrand, hond mag mee

  Deze Airbnb villa in Verspreide huizen bosgebied in Hattem is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frieke die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 149,00 euro.

  Hattem > Polder Hattem en Molecaten > Verspreide huizen Koeweg en Molecaten > 8051NR
  Landhuis in Hattem

  Deze Airbnb villa in Villapark in Hattem is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Arthur die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 180,00 euro.

  Hattem > Hattem > Villapark > 8051AR

  Donderdag 5 oktober 2017

  Pipowagen op onze boerderij

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Gelderse Dijk en omgeving in Polder Hattem en Molecaten is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 4 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Eljee die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 46,00 euro.

  Hattem > Polder Hattem en Molecaten > Verspreide huizen Gelderse Dijk en omgeving > 8051SE
  Wellness-Vakantiehuisje 'tVossenhol

  Deze Airbnb hut in Ten oosten van Apeldoornseweg in Hattem is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeannette die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 82,00 euro.

  Hattem > Hattem > Ten oosten van Apeldoornseweg > 8051BC
  Gastenverblijf in Hattem

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Koeweg en Molecaten in Polder Hattem en Molecaten is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leonora die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 71,00 euro.

  Hattem > Polder Hattem en Molecaten > Verspreide huizen Koeweg en Molecaten > 8051PR
  Sfeervol verblijven in de Smidse

  Deze Airbnb woning in Ten oosten van Apeldoornseweg in Hattem is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Hattem > Hattem > Ten oosten van Apeldoornseweg > 8051CT
  De Vijzel

  Deze Airbnb woning in De Hilst in Hattem is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nina die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Hattem > Hattem > De Hilst > 8051KX
  Bed and Breakfast De Rivierduin

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Verspreide huizen Hoenwaard in Hattem is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ali die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Hattem > Hattem > Verspreide huizen Hoenwaard > 8051SH
  Ancient town house pittoresque town

  Deze Airbnb woning in Binnenstad in Hattem is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ton En Susanne die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 180,00 euro.

  Hattem > Hattem > Binnenstad > 8051GL
  Logeren in Hattem

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Hattem is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Logeren In Hattem die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Hattem > Hattem > Binnenstad > 8051GS
  Bed & Breakfast Zuiderzee

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Gelderse Dijk en omgeving in Polder Hattem en Molecaten is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frans die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 69,00 euro.

  Hattem > Polder Hattem en Molecaten > Verspreide huizen Gelderse Dijk en omgeving > 8051SM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hattem

  Instellen

  Meer nieuws in Hattem

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement