Airbnb kamers en woningen in de gemeente Heemstede

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Heemstede.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Family house near Amsterdam & Beach

  Deze Airbnb woning in Heemsteedse Dreef, Schildersbuurt en omgeving in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door David die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 258,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Heemsteedse Dreef, Schildersbuurt en omgeving > 2101BP

  Donderdag 12 oktober 2017

  Family home, for quiet types

  Deze Airbnb woning in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Bo die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Oude Dorp, Indische buurt en omgeving > 2104TH
  Groot gezinshuis Heemstede met mooie tuin.

  Deze Airbnb woning in Heemsteedse Dreef, Schildersbuurt en omgeving in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 154,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Heemsteedse Dreef, Schildersbuurt en omgeving > 2102EJ
  Full (family) home in Heemstede

  Deze Airbnb woning in Provincienbuurt in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Radna die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Kennemerduin en omgeving > 2101HL
  Spacious family house near Amsterdam/beach: 6 pers

  Deze Airbnb woning in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert-Jan die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 205,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Oude Dorp, Indische buurt en omgeving > 2103VM
  Modern and cosy mansion max 6 pers

  Deze Airbnb woning in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Nicole die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 180,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Oude Dorp, Indische buurt en omgeving > 2103SM
  Family house close to Amsterdam, Haarlem and beach

  Deze Airbnb woning in Geleerdenbuurt in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerben die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Geleerdenbuurt > 2105TK
  Great house near Amsterdam, parks and the beach

  Deze Airbnb woning in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mara die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 73,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Oude Dorp, Indische buurt en omgeving > 2103SC

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Nice familyhouse between Amsterdam and the sea

  Deze Airbnb woning in Centrum in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorine die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Centrum > 2101VJ
  Familyhouse near Amsterdam & Beach

  Deze Airbnb woning in Centrum in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Huub die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 122,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Centrum > 2101XG
  CLASSIC HOME: VIEWS, SERENE, GREAT BFASTS +4bikes

  Deze Airbnb kamer in Heemsteedse Dreef, Schildersbuurt en omgeving in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nanda die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 91,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Heemsteedse Dreef, Schildersbuurt en omgeving > 2102KP
  Cosy, light familyhouse near beach with garden

  Deze Airbnb woning in Heemsteedse Dreef, Schildersbuurt en omgeving in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Julie die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 151,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Heemsteedse Dreef, Schildersbuurt en omgeving > 2102GC
  Familiehuis met eigen parkeerplaats

  Deze Airbnb woning in De Glip in Heemstede-Zuid is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleni die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 122,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Zuid > De Glip > 2104AH
  Familyhouse - near Amsterdam and Zandvoort beach.

  Deze Airbnb woning in Rivierenbuurt in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 200,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Rivierenbuurt > 2106NB
  Lovely family house close to beach and Amsterdam!

  Deze Airbnb woning in Centrum in Heemstede-Centrum is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Britt die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Heemstede > Heemstede-Centrum > Centrum > 2101VC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heemstede

  Instellen

  Meer nieuws in Heemstede

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement