Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Boarnsterhim

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Boarnsterhim.

  Maandag 9 oktober 2017

  Skutsje Halve Maan, je eigen verblijf óp het water

  Deze boot in Akkrum in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 8 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Prego die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 126,00 euro.

  Heerenveen » Boarnsterhim » Akkrum » 8491CJ
  Voorhuis van boerderij aan water

  Deze Airbnb woning in Nes in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Natasja die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 164,00 euro.

  Heerenveen » Boarnsterhim » Nes » 8494NB

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Vrijstaand chalet in Akkrum

  Deze Airbnb hut in Akkrum in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paula die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 63,00 euro.

  Heerenveen » Boarnsterhim » Akkrum » 8491EZ
  Charmant chalet aan het water (frl)

  Deze chalet in Nes in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Natasja die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 77,00 euro.

  Heerenveen » Boarnsterhim » Nes » 8494NB
  Akkrum Friesland. Te gek bootje te huur

  Deze boot in Akkrum in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door El die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 67,00 euro.

  Heerenveen » Boarnsterhim » Akkrum » 8491CJ
  Prachtig schip, óp het water, als gezinsverblijf

  Deze boot in Akkrum in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 8 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Prego die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 126,00 euro.

  Heerenveen » Boarnsterhim » Akkrum » 8491CJ
  Klein maar heel gezellig vakantiehuisje!

  Dit Airbnb appartement in Aldeboarn in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irene die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Heerenveen » Boarnsterhim » Aldeboarn » 8495NH
  Fijn huis aan de Boarne, vlakbij de Friese meren

  Deze Airbnb woning in Aldeboarn in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gisela & Frank die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Heerenveen » Boarnsterhim » Aldeboarn » 8495KL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Boarnsterhim

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?