Airbnb kamers en woningen in de buurt Akkrum

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Akkrum.

  Maandag 9 oktober 2017

  Skutsje Halve Maan, je eigen verblijf óp het water

  Deze boot in Akkrum in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 8 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Prego die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 126,00 euro.

  Heerenveen > Boarnsterhim > Akkrum > 8491CJ

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Akkrum Friesland. Te gek bootje te huur

  Deze boot in Akkrum in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door El die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 67,00 euro.

  Heerenveen > Boarnsterhim > Akkrum > 8491CJ
  Vrijstaand chalet in Akkrum

  Deze Airbnb hut in Akkrum in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paula die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 63,00 euro.

  Heerenveen > Boarnsterhim > Akkrum > 8491EZ
  Prachtig schip, óp het water, als gezinsverblijf

  Deze boot in Akkrum in Boarnsterhim is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 8 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Prego die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 126,00 euro.

  Heerenveen > Boarnsterhim > Akkrum > 8491CJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Akkrum

  Instellen

  Meer nieuws in Akkrum

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement