Airbnb kamers en woningen in de wijk Jubbega

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Jubbega.

  Maandag 9 oktober 2017

  By Jonker thús

  Deze Airbnb hut in Jubbega in de gemeente Heerenveen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wietze die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 71,00 euro.

  Heerenveen » Jubbega » Jubbega » 8411XS
  wandel en fiets top locatie midden in de bossen

  Deze Airbnb kamer in Hoornsterzwaag in Jubbega is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hendrikje die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 23,00 euro.

  Heerenveen » Jubbega » Hoornsterzwaag » 8412ST
  Een plek om tot rust te komen

  Deze Airbnb kamer in Jubbega in de gemeente Heerenveen is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne En Greetje die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Heerenveen » Jubbega » Jubbega » 8411RB
  Luxe B&B nabij Heerenveen

  Deze Airbnb woning in Katlijk in Jubbega is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 139,00 euro.

  Heerenveen » Jubbega » Katlijk » 8455JX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Jubbega

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?