Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Leende

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Leende.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Gastenverblijf in Leende

  Deze Airbnb kamer in Leende in de gemeente Heeze-Leende is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Bérengère & Ronald die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Heeze-Leende » Leende » Leende » 5595CJ
  Vrijstaand Huis

  Deze Airbnb woning in Leende in de gemeente Heeze-Leende is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 10 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorpswoning die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 309,00 euro.

  Heeze-Leende » Leende » Leende » 5595GE
  Landhuis Valkenhorst

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Groote Heide in Leende is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 9 slaapkamers met 16 bedden en heeft 4,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorpswoning die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 618,00 euro.

  Heeze-Leende » Leende » Verspreide huizen Groote Heide » 5595XB
  Mooi ruim recreatie verblijf 'Atelier' opp. 200m2

  Dit Airbnb vakantiehuis in Leende in de gemeente Heeze-Leende is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 4 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Harm die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 180,00 euro.

  Heeze-Leende » Leende » Leende » 5595XC

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Vakantiewoning Leende/Eindhoven

  Dit Airbnb vakantiehuis in Leende in de gemeente Heeze-Leende is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bérengère & Ronald die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 119,00 euro.

  Heeze-Leende » Leende » Leende » 5595CD
  Woonboerderij voor natuur- & cultuur liefhebbers

  Deze Airbnb kamer in Leende in de gemeente Heeze-Leende is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingeborg & Paul die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 32,00 euro.

  Heeze-Leende » Leende » Leende » 5595CJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leende

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?