Airbnb kamers en woningen in de wijk Heiloo-West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Heiloo-West.

  Maandag 9 oktober 2017

  Apartment near Alkmaar & Amsterdam, 2 pers.+child

  Dit Airbnb appartement in Zuid West in Heiloo-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Laura die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Heiloo > Heiloo-West > Zuid West > 1852SK
  Rustige B&B in Heiloo met aardige gastvrouw.

  Deze Airbnb kamer in Zuid West in Heiloo-West is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lien die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Heiloo > Heiloo-West > Zuid West > 1852WR
  Enjoy sea and dunes, you're welcome

  Deze Airbnb kamer in Zuid West in Heiloo-West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joop die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 309,00 euro.

  Heiloo > Heiloo-West > Zuid West > 1852SH
  Family friendly house close to the beach!

  Deze Airbnb woning in Zuid West in Heiloo-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Trudy die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Heiloo > Heiloo-West > Zuid West > 1852WP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heiloo-West

  Instellen

  Meer nieuws in Heiloo-West

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement