Airbnb kamers en woningen in de wijk Heiloo Zuid-West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Heiloo Zuid-West.

  Maandag 9 oktober 2017

  1st floor apartment in Heiloo

  Dit Airbnb appartement in Kapelbuurt in Heiloo Zuid-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Nina die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Heiloo > Heiloo Zuid-West > Kapelbuurt > 1851PJ
  Huisje De Chillp in Heiloo - Dichtbij strand & bos

  Deze Airbnb hut in Kapelbuurt in Heiloo Zuid-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aletta die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 77,00 euro.

  Heiloo > Heiloo Zuid-West > Kapelbuurt > 1851PJ
  Tulip Garden 82 Penthouse

  Dit Airbnb appartement in Kapelbuurt in Heiloo Zuid-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Denis die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Heiloo > Heiloo Zuid-West > Kapelbuurt > 1851PE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heiloo Zuid-West

  Instellen

  Meer nieuws in Heiloo Zuid-West

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement