Airbnb kamers en woningen in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

    Dinsdag 10 oktober 2017

    Entire Cosy and family house in H.I.Ambacht

    Deze Airbnb woning in Dorp in Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Mark & Eliana die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

    Hendrik-Ido-Ambacht > Centrum > Dorp > 3342XR

    Zondag 8 oktober 2017

    BaiBini Bed and Breakfast

    Deze gastsuite in Oostendam in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Desiree die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze gastsuite is 72,00 euro.

    Hendrik-Ido-Ambacht > Centrum > Oostendam > 3341TD
    Private house (3pers), close to Dordrecht

    Deze Airbnb hut in Volgerlanden-Oost in De Volgerlanden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jaap die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 72,00 euro.

    Hendrik-Ido-Ambacht > De Volgerlanden > Volgerlanden-Oost > 3341BP
    Modern Studio 15 km from Rotterdam (5 from Dordt)

    Deze Airbnb woning in De Sandeling in Krommeweg is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bmr die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 91,00 euro.

    Hendrik-Ido-Ambacht > Krommeweg > De Sandeling > 3342GL
    Romantische oldtimer caravan

    Deze Airbnb woning in Kruiswiel in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Johan En Trees die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 31,00 euro.

    Hendrik-Ido-Ambacht > Centrum > Kruiswiel > 3341BN

    Zaterdag 7 oktober 2017

    Huisje omgeving Rotterdam Dordrecht

    Deze Airbnb woning in Antoniapolder in De Oevers is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Johan En Trees die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

    Hendrik-Ido-Ambacht > De Oevers > Antoniapolder > 3341LL

    Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

    Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hendrik-Ido-Ambacht

    Instellen

    Meer nieuws in Hendrik-Ido-Ambacht

    Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
    Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

    © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement