Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Wieringermeer

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Wieringermeer.

  Maandag 9 oktober 2017

  Het Buitenhuis voor rust en ruimte

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Wieringerwerf in Wieringermeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeanine die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 83,00 euro.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Verspreide huizen Wieringerwerf » 1774NE
  Overnachten in landelijk gelegen gastenverblijf

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Wieringerwerf in Wieringermeer is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 67,00 euro.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Verspreide huizen Wieringerwerf » 1774NE
  Slapen in de hooibergkap nabij onze boerderij.

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Slootdorp in Wieringermeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karin die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Verspreide huizen Slootdorp » 1774ND
  Opladen bij Station Windwacht

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Verspreide huizen Kreileroord in Wieringermeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sasja die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 55,00 euro.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Verspreide huizen Kreileroord » 1771RT
  Knusse sfeervolle Pipowagen landelijk gelegen !

  Deze chalet in Verspreide huizen Kreileroord in Wieringermeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karin die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 38,00 euro.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Verspreide huizen Kreileroord » 1771MJ
  Overnachten bij de boer in een Hooiberghut

  Deze chalet in Verspreide huizen Kreileroord in Wieringermeer is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 5 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Karin die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 52,00 euro.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Verspreide huizen Kreileroord » 1771MJ
  Station Windwacht

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Kreileroord in Wieringermeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sasja die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Verspreide huizen Kreileroord » 1771RT

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Romantisch chalet aan vis- vaarwater; privacy!

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Slootdorp in Wieringermeer is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sandra die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 57,00 euro.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Verspreide huizen Slootdorp » 1774NN

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?