Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt.

  Zaterdag 7 oktober 2017

  HeartBeat, 18km afst. boot Texel, 2km Hoenderdaell

  Deze Airbnb kamer in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt in Wijk 06 is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleen die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Hollands Kroon » Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt » 1761AR
  De Goudvissenkom

  Deze Airbnb kamer in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt in Wijk 06 is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lia die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 24,00 euro.

  Hollands Kroon » Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt » 1761HD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?