Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Winkel

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Winkel.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Bed & Breakfast Veldzicht

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Winkel in de gemeente Hollands Kroon is geschikt voor maximaal 12 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 12 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Anja die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 46,00 euro.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731NG
  Penhuis bed en Wellness N-Holland

  Deze Airbnb woning in Winkel in de gemeente Hollands Kroon is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Renate die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731NG

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?