Airbnb kamers en woningen in de gemeente Hoogezand-Sappemeer

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

  Maandag 9 oktober 2017

  Japanese Room Near Groningen

  Deze Airbnb kamer in Noorderpark in Foxham en Hoogezand-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cristina die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Hoogezand-Sappemeer > Foxham en Hoogezand-Noord > Noorderpark > 9601EB
  Farmers Room Near Groningen

  Deze Airbnb kamer in Westerpark in Foxham en Hoogezand-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cristina die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Hoogezand-Sappemeer > Foxham en Hoogezand-Noord > Westerpark > 9601EL
  Kamperen in de Koninklijke Tabbert

  Deze chalet in Westerbroekstermolenpolder in Westerbroek is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marian die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 52,00 euro.

  Hoogezand-Sappemeer > Westerbroek > Westerbroekstermolenpolder > 9608TH
  Griek Room Near Groningen

  Deze Airbnb kamer in Westerpark in Foxham en Hoogezand-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cristina die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Hoogezand-Sappemeer > Foxham en Hoogezand-Noord > Westerpark > 9601EL
  Villa aan het water voor 2 - 8 personen

  Deze Airbnb villa in Meerwijck in Kropswolde is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harold die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 72,00 euro.

  Hoogezand-Sappemeer > Kropswolde > Meerwijck > 9606RP
  Vakantiehuis met vrij uitzicht op zuidlaardermeer

  Deze Airbnb hut in Recreatiegebied Meerwijck in Kropswolde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jose die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 74,00 euro.

  Hoogezand-Sappemeer > Kropswolde > Recreatiegebied Meerwijck > 9606RT

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Kamer in HS, 20 min van Groningen!

  Deze Airbnb kamer in Compagniesterpark in Sappemeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ester die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Hoogezand-Sappemeer > Sappemeer > Compagniesterpark > 9611JN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoogezand-Sappemeer

  Instellen

  Meer nieuws in Hoogezand-Sappemeer

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement