Airbnb kamers en woningen in de gemeente IJsselstein

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente IJsselstein.

Filter

Vrijdag 13 oktober 2017

Mooi landelijkingericht appartementDe Hoekse Molen

Dit Airbnb appartement in Landelijk gebied Noord in IJsselstein is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Francine En Theo die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

Donderdag 12 oktober 2017

Mooi landelijk ingericht appartement De Voormolen

Dit Airbnb appartement in Landelijk gebied Noord in IJsselstein is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Francine En Theo die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

Prachtig 2 tot 4 pers. Appartement

Dit Airbnb appartement in Landelijk gebied Noord in IJsselstein is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Francine En Theo die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

Dinsdag 10 oktober 2017

Apartment 1

Dit Airbnb appartement in Landelijk gebied Noord in IJsselstein is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerline die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

Maandag 9 oktober 2017

Complete apartment on groundlevel with garden(SW).

Deze Airbnb woning in Achterveld-Noord in IJsselstein is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 21 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lex die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

Beautiful Countryside Apartment, 1 tenant

Dit Airbnb appartement in Achterveld-Noord in IJsselstein is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lex die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

Private Room near Utrecht, not far from Amsterdam

Deze Airbnb kamer in Groenvliet in IJsselstein is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

Beautiful countryside studio, 1 kitchen (50m2)

Dit Airbnb appartement in Achterveld-Noord in IJsselstein is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lex die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

Bedroom / double bed / family home

Deze Airbnb kamer in De Hoven en De Boomgaard in IJsselstein is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lidia die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

Cute bedroom near Utrecht, not far from Amsterdam

Deze Airbnb kamer in Kasteelkwartier in IJsselstein is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

Loft with facilities

Deze Airbnb kamer in De Hoven en De Boomgaard in IJsselstein is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frank die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

Charming Barnhouse near Utrecht + P

Deze Airbnb woning in Groenvliet in IJsselstein is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kees die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 41,00 euro.

Familiehuis in centrum Nederland.

Deze Airbnb woning in Nieuwpoort in IJsselstein is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Angema die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 88,00 euro.

Sunny, warm and luxurious house with sauna

Deze Airbnb woning in De Wereldsteden in IJsselstein is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Solana die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

B&B Het Oude Gemaal, dichtbij centrum IJsselstein

Deze Airbnb kamer in Nieuwpoort in IJsselstein is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Herman die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 91,00 euro.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent