Airbnb kamers en woningen in de buurt De Noord

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt De Noord.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Zomerhuis Sasja Katwijk aan Zee

  Deze Airbnb hut in De Noord in Katwijk aan Zee is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sasja die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 62,00 euro.

  Katwijk > Katwijk aan Zee > De Noord > 2225AR
  Gezellig appartement met uitzicht op zee

  Dit Airbnb appartement in De Noord in Katwijk aan Zee is geschikt voor maximaal 5 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Katwijk > Katwijk aan Zee > De Noord > 2225VZ
  Cottage near the beach and centre

  Deze Airbnb hut in De Noord in Katwijk aan Zee is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Johan En Marielle die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 62,00 euro.

  Katwijk > Katwijk aan Zee > De Noord > 2225XR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Noord

  Instellen

  Meer nieuws in De Noord

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement