Airbnb kamers en woningen in de buurt Kollum

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Kollum.

  Maandag 9 oktober 2017

  Schitterend Koetshuis in Friesland!

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Kollum in Kollum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Klaas Jan die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 98,00 euro.

  Kollumerland en Nieuwkruisland > Kollum > Kollum > 9291MA

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Karakteristiek herenhuis Friesland

  Deze Airbnb woning in Kollum in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Kollumerland en Nieuwkruisland > Kollum > Kollum > 9291GX
  Prachtig appartement in Friesland!

  Dit Airbnb appartement in Kollum in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Klaas Jan die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Kollumerland en Nieuwkruisland > Kollum > Kollum > 9291GC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kollum

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement