Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Krimpenerwaard

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Krimpenerwaard.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  STABLES

  Deze Airbnb kamer in Schuwacht in Lekkerkerk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marian die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Krimpenerwaard » Lekkerkerk » Schuwacht » 2941EK
  de Saloon

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Schuwacht in Lekkerkerk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marian die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 139,00 euro.

  Krimpenerwaard » Lekkerkerk » Schuwacht » 2941EK
  BnB het Klippennest Room 1

  Deze Airbnb kamer in Hoofdstraat in Krimpen aan de Lek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annemarie & Rieks die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Krimpenerwaard » Krimpen aan de Lek » Hoofdstraat » 2931AS
  Romantic Room Lekkerkerk

  Deze Airbnb kamer in Schuwacht in Lekkerkerk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marian die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Krimpenerwaard » Lekkerkerk » Schuwacht » 2941EK
  Cowboy Room

  Deze Airbnb kamer in Schuwacht in Lekkerkerk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marian die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Krimpenerwaard » Lekkerkerk » Schuwacht » 2941EK
  Classic Room Lekkerkerk

  Deze Airbnb kamer in Schuwacht in Lekkerkerk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marian die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Krimpenerwaard » Lekkerkerk » Schuwacht » 2941EK
  B&B in landelijke omgeving vlakbij Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Lekdijk-West en Provinciale weg (gedeeltelijk) in Bergstoep is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ewa die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Krimpenerwaard » Bergstoep » Lekdijk-West en Provinciale weg (ged.) » 2861EV
  Een dubbele kamer in een klein B&B

  Deze Airbnb kamer in Rozendaal in Haastrecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Huis Te Rosendaal die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Rozendaal » 2851AE
  Prachtige woning aan het water

  Deze Airbnb woning in Gouderak in de gemeente Krimpenerwaard is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marja die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 124,00 euro.

  Krimpenerwaard » Gouderak » Gouderak » 2831AC
  Ruime woonboerderij uit 1880 dichtbij Gouda

  Deze Airbnb woning in Rozendaal in Haastrecht is geschikt voor maximaal 8 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlies die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 149,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Rozendaal » 2851AE
  Luxe vakantiehuis op boerderij vlakbij de stad!

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen in het Noorden in Ouderkerk aan de Ijssel is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 8 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 111,00 euro.

  Krimpenerwaard » Ouderkerk aan den IJssel » Verspr. huizen Ouderkerk Noord » 2935BL
  Landelijk gelegen appartement

  Dit Airbnb appartement in Benedenberg en Zuidbroek in Bergambacht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacqueline die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Krimpenerwaard » Bergambacht » Benedenberg en Zuidbroek » 2861LJ
  Private house for 4 persons, 5 minutes from Gouda

  Deze Airbnb woning in Goudseweg in Stolwijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Conchita die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 70,00 euro.

  Krimpenerwaard » Stolwijk » Goudseweg » 2821NB
  2 privé kamers met privé badkamer in Bergambacht

  Deze Airbnb kamer in Bergambacht-Dorp in Bergambacht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tilly die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 28,00 euro.

  Krimpenerwaard » Bergambacht » Bergambacht-Dorp » 2861AG
  Landelijk gelegen en ruime B&B

  Deze Airbnb hut in Benedenberg en Zuidbroek in Bergambacht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Greethje die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 72,00 euro.

  Krimpenerwaard » Bergambacht » Benedenberg en Zuidbroek » 2861LK
  vrije karakteristieke woning in de

  Deze Airbnb woning in Berkenwoude in de gemeente Krimpenerwaard is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilma die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 144,00 euro.

  Krimpenerwaard » Berkenwoude » Berkenwoude » 2825AJ
  Huis midden in het Groene Hart

  Deze Airbnb woning in Stolwijk in de gemeente Krimpenerwaard is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marthy die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Krimpenerwaard » Stolwijk » Stolwijk » 2821XC
  Countryside B&B nice old farmhouse

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Vlist in de gemeente Krimpenerwaard is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Droomgaerd die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 62,00 euro.

  Krimpenerwaard » Vlist » Vlist » 2855AJ
  Oude machinistenwoning in natuurrijke omgeving

  Deze Airbnb kamer in Haastrecht-Dorpskern in Haastrecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Menno die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Haastrecht-Dorpskern » 2851BN
  Former School Haastrecht in the center of Holland

  Deze Airbnb bungalow in Hofkamp in Haastrecht is geschikt voor maximaal 10 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 10 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Oliver die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 180,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Hofkamp » 2851XH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Krimpenerwaard

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?