Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Haastrecht

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Haastrecht.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Een dubbele kamer in een klein B&B

  Deze Airbnb kamer in Rozendaal in Haastrecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Huis Te Rosendaal die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Rozendaal » 2851AE
  Ruime woonboerderij uit 1880 dichtbij Gouda

  Deze Airbnb woning in Rozendaal in Haastrecht is geschikt voor maximaal 8 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlies die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 149,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Rozendaal » 2851AE
  Oude machinistenwoning in natuurrijke omgeving

  Deze Airbnb kamer in Haastrecht-Dorpskern in Haastrecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Menno die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Haastrecht-Dorpskern » 2851BN
  Former School Haastrecht in the center of Holland

  Deze Airbnb bungalow in Hofkamp in Haastrecht is geschikt voor maximaal 10 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 10 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Oliver die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 180,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Hofkamp » 2851XH
  Struisvogelboerderij - Vijverzicht

  Deze Airbnb kamer in Beneden-Haastrecht in Haastrecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dineke die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Beneden-Haastrecht » 2851EJ
  B&B 'Het licht aan de dijk'

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Beneden-Haastrecht in Haastrecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerben En Guusta die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 83,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Beneden-Haastrecht » 2851EJ
  Stijlvolle en luxe vakantiewoning dichtbij Gouda

  Dit Airbnb vakantiehuis in Boven-Haastrecht in Haastrecht is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elles die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 128,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Boven-Haastrecht » 2851AG
  Huis te Rosendaal, B & B

  Deze Airbnb kamer in Rozendaal in Haastrecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Huis Te Rosendaal die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Krimpenerwaard » Haastrecht » Rozendaal » 2851AA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haastrecht

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?