Airbnb kamers en woningen in de wijk Zeeland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Zeeland.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Karakteristieke Hooiberg

  Deze Airbnb woning in Nabbegat-Voederheil in Zeeland is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Wim En Antonet die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Landerd > Zeeland > Nabbegat-Voederheil > 5411RL
  Mooie en ruime bungalow gelegen in unieke tuin.

  Deze Airbnb bungalow in Zeeland in de gemeente Landerd is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sjef En Wilma die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 77,00 euro.

  Landerd > Zeeland > Zeeland > 5411PB
  Unieke locatie in de Maashorst

  Deze Airbnb woning in Nabbegat-Voederheil in Zeeland is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wim En Antonet die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Landerd > Zeeland > Nabbegat-Voederheil > 5411RL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zeeland

  Instellen

  Meer nieuws in Zeeland

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement