Airbnb kamers en woningen in de wijk Aldlân

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Aldlân.

  Donderdag 5 oktober 2017

  Lekker slapen in B&B de Dream

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Aldlân-Oost in Aldlân is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 78,00 euro.

  Leeuwarden » Aldlân » Aldlân-Oost » 8935KS
  Lekker slapen in B&B de Dream

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Aldlân-Oost in Aldlân is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Leeuwarden » Aldlân » Aldlân-Oost » 8935KS
  Appartement Leeuwarden

  Dit Airbnb appartement in Aldlân-West in Aldlân is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marius die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 25,00 euro.

  Leeuwarden » Aldlân » Aldlân-West » 8935RT

  Woensdag 4 oktober 2017

  Luxe kamer met privé badkamer met bad + 2 fietsen

  Deze privé kamer in een bungalow in Aldlân-West in Aldlân is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. De kamer beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Klaske die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van Deze kamer is 53,00 euro.

  Leeuwarden » Aldlân » Aldlân-West » 8935GS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Aldlân

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?