Airbnb kamers en woningen in de buurt Oldehove

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oldehove.

  Donderdag 5 oktober 2017

  City Centre Guesthouse De Rozenboom

  Dit herenhuis in Oldehove in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Josien die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 92,00 euro.

  Leeuwarden > Binnenstad > Oldehove > 8911EH
  Bovenwoning binnenstad Leeuwarden

  Deze Airbnb woning in Oldehove in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Catrien die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Leeuwarden > Binnenstad > Oldehove > 8911DX
  Monumentale apartment in centre!

  Dit Airbnb appartement in Oldehove in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lian die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Leeuwarden > Binnenstad > Oldehove > 8911DW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oldehove

  Instellen

  Meer nieuws in Oldehove

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement