Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Grou e.o.

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Grou e.o..

  Maandag 9 oktober 2017

  Vrijstaand woonhuis centrum Grou (Moskeflap)

  Deze Airbnb woning in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan Feike die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 88,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001AB
  Modern huis met prachtig uitzicht!

  Deze Airbnb woning in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anneke die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001AH
  sfeervol luxe vakantiewoning op waterpark

  Deze Airbnb woning in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Ard & Jeannette die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 119,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001ZR
  Gezellige vakantiewoning in het mooie dorp Grou

  Dit Airbnb vakantiehuis in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Francina die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 146,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001ZR
  Vakantiehuis aan het water in Grou

  Deze Airbnb hut in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pietie die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 119,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001ZR
  Cosy Waterchalet Grou Friesland ??

  Deze chalet in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joke die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 108,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001ZR

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Sfeervolle studio aan het water

  Deze Airbnb kamer in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacqueline die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001BX
  B&B De Thuiskamer Historie & charme

  Deze Airbnb kamer in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fraukje die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001AG
  Nabij het Pikmeer, Grou.

  Dit herenhuis in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hanjo die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 87,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001BN
  De Burgemeester 
Grou-Leeuwarden

  Dit Airbnb appartement in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Oege Tjerk die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 54,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001AE
  Recreatiewoning in Friesland (huisdieren mogelijk)

  Deze Airbnb bungalow in Grou in Grou e.o. is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door D.P. (Daniël) die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 82,00 euro.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001ZR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Grou e.o.

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?